Kies uw sector:

Bergingen in appartementencomplex Ede

Met kunststof panelen en RVS hal- en loodsdeuren van Bouwimpex zijn gemakkelijk nieuwe opslagruimtes, storages en bergingen te bouwen. Zo ook bij dit project in Ede. Ons montageteam ging aan de slag in een appartementencomplex, om voor de bewoners praktische en stevige bergingen te realiseren.

Onze kunststof panelen worden aan elkaar verbonden met een slimme klikverbinding, die ook nog eens waterdicht is. Heel handig: zo zijn in korte tijd volledige wanden te creëren. Het materiaal (hard PVC) is bovendien super sterk, makkelijk te reinigen en krasvast. De isolerende eigenschappen van de panelen zorgen voor een tocht- en vochtvrije berging.

De individuele bergingen zijn te bereiken met makkelijk afsluitbare RVS hal- en loodsdeuren. Deze deuren zijn gemaakt van een sterke kunststof en hebben een RVS hoekkozijn en RVS scharnieren. De haldeuren zijn bijzonder praktisch. Het eenvoudige, gladde deurblad is makkelijk te reinigen en biedt bovendien een hoge mate van veiligheid. De bewoners van de appartementen in Ede kunnen met een zorgeloos gevoel hun persoonlijke eigendommen opslaan in de bergingen.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.