Kies uw sector:

Brandwerende Deuren EI1

Brandwerende deuren 60 minuten

De Utisteel FR 60 minuten brandwerende deur is verkrijgbaar als enkele en als dubbele deur. Een vaak gekozen branddeur in de woning- en utiliteitsbouw.

Kunststof panelen

Kunststof panelen zijn sterk en makkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn ze waterbestendig en eenvoudig te monteren middels een slim kliksysteem.

RVS hal- en loodsdeuren in magazijn Rengineers

De ‘renewable energy engineers’ van Rengineers uit Barneveld werken sinds kort in een gloednieuw pand. De afsluitbare opslagruimtes zijn voorzien van RVS hal- en loodsdeuren van Bouwimpex.

Binnendeur hallen en loodsen

Utidoor RVS binnendeuren zijn sterke, degelijke loodsdeuren, die geliefd zijn in de hallenbouw. Het vochtbestendige kunststof deurblad slijt vrijwel niet en heeft ook nauwelijks onderhoud nodig. Verkrijgbaar als enkele deur, dubbele deur en als schuifdeur.

Buitendeur hallen en loodsen

Utidoor RVS buitendeuren voor de hallen- en loodsenbouw zijn weersbestendig en verkleuren niet onder invloed van uv-licht. De buitendeuren zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele deur.

Hal- en loodsdeuren

Utidoor RVS haldeuren en loodsdeuren hebben een sterk en vrijwel onverslijtbaar kunststof blad, RVS hoekkozijnen en RVS hang- en sluitwerk. Deze deuren zijn ontwikkeld voor industriële toepassingen, zoals loodsen, bedrijfshallen en magazijnen.

Accessoires Brandwerende Deuren

Met deuraccessoires past u de Utiplast kunststof deur aan naar iedere situatie. Bouwimpex biedt een ruim aanbod van hang- en sluitwerk, dorpels, drangers, deurstoppen en krukgarnituur.

Kunststof kozijnen

Kunststof ramen zijn onderhoudsvrij en gaan generaties lang mee. Het Utiplast kunststof ramen programma biedt een maatwerk raamoplossing voor ieder project in de woning- en utiliteitsbouw!

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.