Kies uw sector:

Blauwe kunststof pui in woning

Bij dit project is een Utiplast kunststof pui geplaatst in een woonhuis in Vianen. Aan de buitenzijde is de pui uitgevoerd in de kleur blauw, binnen is het kunststof wit van kleur. De woningeigenaren beschikken nu over een nagenoeg onderhoudsvrije pui, die ook nog eens generaties lang mee gaat.

Over Utiplast kunststof puien

Het Utiplast programma bestaat uit kunststof kozijnen en deuren, die desgewenst op projectmaat worden geproduceerd. De kozijnen zijn verkrijgbaar met drie soorten profielen: een vlak/stomp profiel, een verdiept profiel en een profiel met flens (aanslagprofiel). De kozijnen worden afgewerkt met een beschermde Renolitfolie, die verkrijgbaar is in een groot aantal RAL-kleuren en eventueel met houtnerfstructuur.

Naast de maat, kleur en uitvoering kunnen de kunststof kozijnen en deuren worden voorzien van veel verschillende accessoires en soorten beglazing. Zo kunnen we voor ieder project de perfecte kunststof kozijnen samenstellen.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.