Kies uw sector:

Fraai agrarisch bijgebouw met kunststof kozijnen

In opdracht van MK Bouw mocht Bouwimpex hoogwaardige Utiplast kunststof kozijnen leveren bij het bouwproject van Pluimveehouderij Kooloos uit De Glind.

Lichtinval speelde bij dit project een grote rol. In het gebouw bevindt zich namelijk het eiersorteercentrum van het pluimveebedrijf; een ruimte waar veel licht nodig is. Door een fraaie pui te plaatsen, bestaande uit Utiplast kunststof kozijnen, is een optimale lichtopbrengst gerealiseerd. Bij de sterke en stabiele constructie is gebruik gemaakt van kunststof koppelprofielen met een staalversterkte kern.

Naast kunststof kozijnen leverde Bouwimpex ook een kunststof buitendeur. Utiplast deuren zijn standaard voorzien van een stalen verstevigingskern en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Dit resulteert in een duurzame deur van woningbouwkwaliteit.

Alle kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in de projectkleur antraciet, wat uitstekend aansluit op de strakke en moderne uitstraling van het gebouw. Utiplast producten worden standaard in de kleur helder wit uitgevoerd, maar kunnen ook in een groot aantal andere RAL-kleuren worden geproduceerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Renolit folie, dat zowel in een gladde structuur als met houtnerf structuur toegepast kan worden.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.