Kies uw sector:

Mat zwarte kunststof ramen en deuren bedrijfspand Moulds & More

In het nieuwe bedrijfspand van matrijzenontwikkelaar Moulds & More zijn fraaie Utiplast kunststof ramen en deuren toegepast in de kleur mat zwart/grijs (RAL 7021).

Maatwerk

Het nieuwe bedrijfspand in Wijk bij Duurstede vroeg om maatwerk. De Utiplast deurkozijnen met flens zijn direct in de staalconstructie geplaatst, waardoor er weinig ruimte overbleef voor een deurdranger. Door een speciaal model toe te passen – waarbij de glijarm op het kozijn wordt geplaatst en de deurdranger op de deur zelf – is het toch gelukt om de deuren van drangers te voorzien. Met behulp van een montageplaat zijn de drangers in de stalen kern van het kozijn vastgeschroefd.

Inbraakbeveiliging

De inbraakbeveiliging is, wat de deuren betreft, goed geregeld. De Utiplast kunststof deuren zijn voorzien van verschillende veiligheidsbeslagen, waaronder kerntrekbeveiliging en elektronische sloten van Salto. Voor Bouwimpex is dit alles geen enkel probleem: onze kunststof ramen en deuren zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen. Voor vrijwel ieder project hebben wij een geschikte oplossing in huis.

Kunststof ramen en deuren in bedrijfspand

Kunststof ramen en deuren zijn ideaal voor bedrijfspanden, -hallen en kantoorgebouwen. Het onderhoud wordt tot een minimum beperkt; je hoeft immers niet meer te schilderen. Utiplast kunststof bouwmaterialen zijn gemaakt van kwaliteitskunststof (hard PVC), waardoor ze bestand zijn tegen extreme weersinvloeden en zeer lang meegaan. Aan uitstraling laten de kozijnen en deuren ook niets te wensen over: met behulp van uv-bestendig Renolitfolie kan het kunststof in een groot aantal RAL-kleuren worden uitgevoerd, met of zonder houtnerf.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.