Kies uw sector:

Rode kunststof kozijnen in theatergebouw Almere

Naast het Almere strand vind je de unieke buitenlocatie van theatergezelschap Vis à Vis met een theater arena, buitenbar en energieneutraal restaurant.

In het najaar 2016 is er een renovatie-/nieuwbouwproject gestart om het theater een complete make-over te geven. Er is hier gekozen voor een uitvoering met opvallende rode kunststof Utiplast ramen en deuren van Bouwimpex.

Het pand is deels gerenoveerd en deels nieuwgebouwd. Alle kunststof ramen en deuren die voor dit project zijn ingezet, zijn aan de buitenzijde uitgevoerd met een wijnrode Renolit folie. Dit geeft een zeer opvallend eindresultaat! Voor de gevels zijn er verschillende typen kunststof ramen gebruikt; van functionele valramen tot degelijke draai-kiepramen en fraaie lichtstroken voor de topgevel. De buiten- en binnenzijde van de gebouwen zijn uitgerust met (dubbele) Utiplast deuren.

Alle Utiplast kozijnen en deuren zijn geproduceerd van hoogwaardig PVC. Dit materiaal heeft een zeer lange levensduur vanwege de goede bestendigheid tegen alle voorkomende weersomstandigheden.

Kortom, een project waar Bouwimpex laat zien dat degelijkheid en kleur prima samengaan en dat alles mogelijk is voor een duurzaam en fraai eindresultaat!

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.