Kies uw sector:

RVS hal- en loodsdeuren in magazijn Rengineers

De ‘renewable energy engineers’ van Rengineers werken sinds kort vanuit hun gloednieuwe pand in Barneveld. In het omvangrijke bedrijfspand wordt gewerkt aan duurzame energieoplossingen, waarbij de focus ligt op windenergie.  Een team van technische engineers vertrekt dagelijks vanuit Barneveld om onderhouds- en reparatieklussen aan windturbines uit te voeren.

Opslagruimtes afgesloten met kunststof binnendeuren

In het nieuwe bedrijfspand zijn meerdere afsluitbare opslagruimtes gebouwd, waar de monteurs de benodigde montagespullen kunnen afhalen en terugbrengen. De ruimtes zijn vanaf de buitenzijde te openen via overheaddeuren, zodat de monteurs de benodigdheden gemakkelijk in kunnen laden.

Om de spullen klaar te zetten, zijn de opslagruimtes aan de kant van het magazijn voorzien van dubbele RVS hal- en loodseuren. Ter beveiliging kunnen deze deuren alleen vanaf de magazijnkant worden geopend. Aan de ‘afhaalzijde’ hebben de deuren een blindschild.

De hal- en loodsdeuren van Bouwimpex worden veel toegepast in de hallenbouw en de industrie, vanwege de grote functionaliteit. Het zijn degelijke deuren, die snel kunnen worden gemonteerd en bestand zijn tegen corrosie. Ook kunnen ze worden voorzien van verschillende accessoires, waarmee de deur perfect aan de situatie aangepast kan worden.

Brandwerende deuren in brandwand

Tussen de productieruimte en het kantoor is, zoals gebruikelijk, een brandwand geplaatst. Deuren in een brandwand dienen dezelfde brandwerendheid te hebben als de wand. Met de Utisteel FR brandwerende deuren zit dat wel goed – deze deuren zijn verkrijgbaar in 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerendheid. In het pand in Barneveld zijn de brandwerende deuren 60 minuten toegepast.

Utisteel FR brandwerende deuren zijn gemaakt van gegalvaniseerde staalplaten, waartussen een brandwerende vulling is aangebracht. Een dikke poedercoating zorgt voor de nodige bescherming en hoogwaardige afwerking. De deuren zijn gecertificeerd brandwerend en ze zijn tevens te voorzien van verschillende accessoires.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.