Kies uw sector:

Utiplast kunststof bouwmaterialen in loods

Sinds februari 2019 is de loods van Gerard Hopmans uitgerust met kozijnen van Bouwimpex. De heer Hopmans is al lange tijd een tevreden gebruiker van de producten van Bouwimpex. Hij gebruikt regelmatig onze producten voor zijn eigen constructiebedrijf.

Omdat onze producten hem zo goed bevallen, wil hij ook onze kozijnen voor zijn eigen loods gebruiken. Zijn loods staat vlakbij zijn woning, daarom vindt hij het belangrijk dat de kozijnen ook bij zijn woning passen. Dat is gelukt. ‘Jullie producten zijn zeer prettig om mee te werken’, aldus de heer Hopmans. ‘Het resultaat is zoals altijd heel netjes.’

Bouwimpex leverde voor dit project Utiplast kozijnen. Deze kozijnen zijn van kunststof en zijn flexibel, onderhoudsarm, zeer isolerend, vervaardigd uit loodvrij PVC en duurzaam. Tevens voldoen ze aan de strenge eisen die in de woningbouw gesteld worden. De heer Hopmans heeft de kozijnen zelf geïnstalleerd.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.