Kies uw sector:

Utisteel brandwerende deuren voor nieuwe sporthal

Onze Utisteel brandwerende deuren worden alsmaar bekender en dat is niet vreemd, want Bouwimpex behaalt ook met grote dubbele deuren het brandwerend certificaat. Onlangs hebben we ze nog geplaatst bij een nieuwe sporthal voor Nuovo Scholen in Zeist.

Voor deze nieuwe sporthal worden de deuren als nooddeuren toegepast met bijbehorende panieksluiting en paniekbar. Deze 30 minuten brandwerende deuren zijn op maat gemaakt in de afmeting 2000x2398mm en voorzien van een doorlopend kozijnprofiel.

Brandwerende deuren zijn in veel utiliteitsgebouwen een vereiste. Ze zijn getest volgens de Europese norm en hebben brandwerendheid EI2.

  • Weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag
  • Certificaat volgens Europese norm NEN-EN 1634-1:2014
  • Voldoen aan Bouwbesluit
  • Op bijna elke gewenste projectmaat
  • Ook in (zeer) grote uitvoeringen

Utisteel FR brandwerende deuren zijn verkrijgbaar als enkele of dubbele deur in 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerendheid. Wij produceren de deuren op projectmaat, -kleur en -uitvoering. Welke (brandveiligheids)eisen ook worden gesteld, bij ons vindt u een passend product.

Gerelateerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze kunststof bouwmaterialen? Download dan vrijblijvend onze brochure. Hierin vindt u alle informatie en de technische gegevens van onze producten overzichtelijk weergegeven.

Via de onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.