Kies uw sector:

Bedrijfsverzamelgebouwen

Bij nieuwbouw bedrijfspanden, kantoorpanden en bedrijfsverzamelgebouwen zijn onderhoudsarme bouwmaterialen een must. Minder onderhoud betekent immers meer tijd om te werken. De kunststof kozijnen van Bouwimpex bieden groot facilitair gemak en passen qua vormgeving perfect bij moderne bedrijfsgebouwen.

Bouwimpex is tevens specialist in brandwerende deuren voor bedrijfspanden waar brandveiligheid van groot belang is. Een kantoorgebouw met magazijn bijvoorbeeld, waarin een verplichte brandwand de kantoren van de bedrijfshal scheidt. Of bedrijfsverzamelgebouwen, waarbij het belangrijk is dat deuren goed en veilig afgesloten kunnen worden.

Bij Bouwimpex kunt u terecht voor:

Projecten in bedrijfsverzamelgebouwen:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze producten voor de utiliteitsbouw? In onze brochures vindt u alle belangrijke informatie en technische gegevens van onze bouwmaterialen overzichtelijk weergegeven. 

Klik op de onderstaande knop om één of meerdere brochures vrijblijvend te downloaden. U ontvangt de brochure(s) direct in uw mailbox. 

Over bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn grote gebouwen die zijn ontworpen om meerdere bedrijven onder één dak te huisvesten. In deze panden zijn meestal meerdere kantoorruimtes te huur, in verschillende groottes. 

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn een mooie oplossing voor kleinere bedrijven en organisaties die geen volledig gebouw nodig hebben. Het huren van één of meerdere kantoorruimtes biedt voldoende ruimte en is een stuk goedkoper dan een volledig pand afhuren. Bedrijven delen hun voorzieningen en diensten, waardoor dit ook kostenefficiënter is. 

Maar ook:

Wij leveren ook vaak bouwmaterialen aan bedrijfspanden die bestaan aan kantoorruimtes + een magazijn/ opslagruimte. Deze bedrijfsgebouwen vervullen dus meerdere functies, maar worden vaak wel gehuurd door één bedrijf. 

Kunststof kozijnen en deuren hebben een aantal belangrijke voordelen. En juist die sterke punten van kunststof maken de producten zo geschikt voor bedrijfspanden, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen:

Weinig onderhoud. Wie wil er graag eens in de zoveel jaar alle kozijnen in zijn hele bedrijfspand moeten schilderen? Niemand toch. Tenzij je een fanatiek hobbyschilder bent, zijn kunststof kozijnen en deuren een uitkomst voor bedrijfspanden. Het kunststof blijft mooi en netjes, tientallen jaren lang. Geen schilderwerk nodig! Zeker voor verhuurders van bedrijfsverzamelgebouwen is dat een stuk makkelijker in onderhoud.

Sterk & slagvast. In een bedrijfspand moeten kozijnen en deuren niet alleen mooi zijn, maar ook sterk. Er wordt gewerkt! Zeker in geschakelde bedrijfspanden, die kantoren én een magazijn hebben, wil je dat de kozijnen ook tegen een stootje kunnen. 

Fraai en modern. Wie denkt dat kunststof kozijnen alleen in het wit verkrijgbaar zijn, is nog niet helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De kunststof bouwmaterialen van Bouwimpex zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, soorten en maten. Benieuwd? Kijk eens op onze kleurenpagina

Kostenefficiënt. Ook qua investering zijn kunststof kozijnen de moeite waard. Nadat de kozijnen en deuren zijn geplaatst, heb je er decennialang geen omkijken meer naar. Heel anders dan bij houten kozijnen, die herhaaldelijk geschilderd moeten worden. En daar komen ook weer kosten bij kijken…

Aan bedrijfspanden, verzamelgebouwen en kantoren worden strenge eisen gesteld rondom brandveiligheid. Brandveilige bouwmaterialen dragen bij de veilige evacuatie van alle aanwezigen in het geval van brand. Zo moeten bedrijfsverzamelgebouwen vaak opgedeeld zijn in brandcompartimenten, die gescheiden worden door brandwanden. In zo’n wand moet ook je ook een brandwerende deur toepassen. 

Bouwimpex is specialist in brandwerende deuren voor bedrijfspanden. De Utisteel FR brandwerende deur is gemaakt van hoogwaardig staal. Je kunt hem toepassen in een 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerende variant. 

Ons assortiment deuren bestaat uit drie soorten deuren:

  • Utiplast kunststof deuren
  • Utisteel FR brandwerende deuren
  • Utidoor loodsdeuren en haldeuren

 

Wat is het verschil?

Utiplast kunststof deuren zijn kunststof deuren uit het hogere segment. Deze deuren zijn van woningbouwkwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Het kunststof maakt deze deuren erg praktisch in onderhoud, maar de focus ligt op ‘de looks’. 

Utidoor loodsdeuren en haldeuren zijn in principe geschikt voor dezelfde toepassingen als Utiplast kunststof deuren. In de praktijk passen we ze vooral toe in de hallen- en loodsenbouw. Waarom? Deze deur is lekker praktisch en sterk, maar heeft qua vormgeving minder te bieden. De focus ligt op de praktische kant. Dat maakt deze haldeur ook goedkoper dan de Utiplast kunststof deur. De Utidoor is overigens ook een kunststof deur, maar heeft een RVS kozijn. 

Utisteel FR brandwerende deuren zijn stalen deuren met een brandwerendheidscertificaat. 

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.