Kies uw sector:

Opslagruimte

Voor particulieren en bedrijven die kampen met ruimtetekort, zijn opslagruimtes een uitkomst. Waardevolle goederen kunnen veilig worden opgeslagen in een goed afsluitbare opslagplaats, stalling of storage. Bouwimpex heeft vrijwel alles in huis om dergelijke opslagruimtes professioneel te realiseren.

Een opslagplaats bestaat allereerst uit verschillende kleine ruimtes, die snel kunnen worden opgetrokken uit kunststof wandpanelen. De kunststof scheidingswanden van Bouwimpex zijn sterk, betrouwbaar en eenvoudig te plaatsen. In combinatie met onze hoogwaardige (brandwerende) deuren – eventueel uitgevoerd met elektronische sloten – bouwt u in mum van tijd hoogwaardige opslagruimtes.

Bij Bouwimpex kunt u terecht voor:

Gerealiseerde projecten:

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze producten voor de utiliteitsbouw? In onze brochures vindt u alle belangrijke informatie en technische gegevens van onze bouwmaterialen overzichtelijk weergegeven. 

Klik op de onderstaande knop om één of meerdere brochures vrijblijvend te downloaden. U ontvangt de brochure(s) direct in uw mailbox. 

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.