Kies uw sector:

Hallenbouw

Gaat of laat u een loods bouwen? Bouwimpex is specialist in moderne bouwmaterialen voor de hallenbouw. Zo hebben we oersterke RVS haldeuren in ons assortiment, speciaal ontwikkeld voor gebruik in opslagloodsen, bedrijfshallen en magazijnen. Deze degelijke deuren zijn onderhoudsarm, geschikt voor zowel binnen als buiten én ze kunnen tegen een stootje.

Naast RVS loodsdeuren kan Bouwimpex ook in hoogwaardige kunststof kozijnen en brandwerende deuren voorzien. In samenwerking met hallenbouwers zoeken we graag naar een maatwerkoplossing voor iedere bedrijfshal of -loods. 

Bij Bouwimpex kunt u terecht voor:

Gerealiseerde projecten:

Zwarte kunststof pui – Transportbedrijf Agroworld (2)

Het koelhuis van Transportbedrijf Agroworld is voorzien van zwarte kunststof puien, die aan de onderzijde zijn afgewerkt met een fraaie, zwarte raamvulling. Hiermee wordt de verhoogde betonvloer netjes verhuld en sluit het pand perfect aan op de vormgeving van het nieuwe kantoorgebouw.

Lees verder »

Download nu onze brochures!

Wilt u meer weten over onze producten voor de utiliteitsbouw? In onze brochures vindt u alle belangrijke informatie en technische gegevens van onze bouwmaterialen overzichtelijk weergegeven. 

Klik op de onderstaande knop om één of meerdere brochures vrijblijvend te downloaden. U ontvangt de brochure(s) direct in uw mailbox. 

Download nu onze brochure!

Wilt u meer weten over Utisteel FR brandwerende deuren? Download dan nu vrijblijvend onze brochure.